Käytä Todentajaa

Mahdollisuutesi saada kertaluonteisia salasanoja ei rajoitu tekstiviesteihin. Kaspersky Password Manager voi myös luoda ja tallentaa kertaluonteisia salasanoja säilöön. Voit sitten käyttää niitä palveluissa, joissa on kaksivaiheinen todennus.

Kertaluonteisia salasanoja voidaan lisätä vain Kaspersky Password Managerin mobiiliversioon skannaamalla QR-koodi, manuaalisesti tai tuomalla merkinnät Google Authenticatorista -todentajasta. Kun käytät palveluja, joissa on kaksivaiheinen todennus, sinun on syötettävä Kaspersky Password Manageriin tallennettu kertaluonteinen salasana.

Kun kertakäyttöinen salasana on lisätty säilöön, se luodaan kaikilla laitteilla, joihin Kaspersky Password Manager on asennettu ja yhdistetty My Kaspersky -tiliisi. Kertaluonteiset salasanat luodaan automaattisesti, eikä niitä koskaan toisteta, joten sinun ei tarvitse muistaa niitä.

Voit tarkastella kertakäyttöisten salasanojen luetteloa napsauttamalla kohtaa Todentaja sovelluksen pääikkunassa.

Ennen kuin poistat kertaluonteisen salasanan, varmista, että olet poistanut tilin kaksivaiheisen todennuksen käytöstä tai määrittänyt toisen tavan luoda kertaluonteisia salasanoja. Muuten saatat menettää pääsyn kertakäyttöisillä salasanoilla suojattuun tiliin.

Katso lisätietoja mobiililaitteiden verkko-ohjeesta.